دانشگاه های ترکیه با شرط معدل

دانشگاه های ترکیه با شرط معدل (Turkish universities with GPA condition) – کشور ترکیه یکی از مهاجر پذیر‌ترین کشور‌ها است و سالانه متقاضیان زیادی خواستار مهاجرت به این کشور زیبا و به صرفه هستند. اکثر درخواست‌ها و اقدامات مهاجرتی به کشور ترکیه از طریق تحصیلی صورت می‌گیرد و مهاجرت تحصیلی یکی از بهترین، ارزان‌ترین، و سریع‌ترین و مطمئن‌ترین راه‌ها برای اخذ ویزا و اقامت کشور ترکیه می‌باشد و به همین دلیل هم بسیاری از داوطلبان مهاجرتی به این روش روی می‌آورند.

چرا که این روش ریسک کمی داشته و برای اکثریت پیشنهاد مناسبی است.

اما چه چیزی باعث آسان‌تر شدن مهاجرت از طریق تحصیلی به کشور ترکیه شده است؟ در نظام آموزشی ترکیه چه اتفاقی رخ داده که موجب سهولت اخذ پذیرش تحصیلی در ترکیه شده و بهترین فرصت را بدست متقاضیان داده ؟

اکنون دایان گروپ به این سؤالات با حوصله پاسخ خواهد داد.

مهاجرت تحصیلی و اخذ پذیرش در دانشگاه‌های ترکیه به خودی خود کار ساده‌ای نبوده است و همواره نیازمند وقت فراوان پشتکار و جیبی پر پول بوده است و تلاش مضاعفی را می‌طلبید تا فرد متقاضی برای گرفتن پذیرش در دانشگاه‌های این کشور بتواند به خوبی و سربلند از آزمون‌های ورودی لازم مثل یوسYOS، تومرTOMER، ستSAT بیرون بیاید و تنها با ارائه نتیجه مورد قبول در این آزمون‌ها فرد می‌توانست به گام‌های نخستین پذیرش در دانشگاه‌های ترکیه و اخذ ویزای تحصیلی نزدیک بشود. که این پذیرش هم تنها با کمک گذراندن کلاس‌های مختلفی برای این آزمون‌ها به عنوان مثال کلاس خصوصی تومر نیاز داشت.

وکیل مهاجرتی

اما امروزه شمار بسیاری از دانشگاه های ترکیه با شرط معدل به پذیرش دانشجو در رشته‌های مختلف می‌پردازند و به دوست‌داران تحصیل در این کشور زیبا کمک می‌کنند. اما خب این کمک‌ها و سهولت هم شرایط خاص خودش را دارد که در ادامه‌ی این مطلب به توضیح آن خواهیم پرداخت.

پذیرش در دانشگاه های ترکیه با شرط معدل نیازمند چه مواردی است؟

برای پذیرش در دانشگاه های ترکیه با شرط معدل، و بدون دادن آزمون ورودی؛ در ابتدا باید از طریق یک دپارتمان یا مؤسسه معتبر داخلی اقدام کنید. زیرا برای اخذ پذیرش بدون آزمون از دانشگاه‌های ترکیه نیازمند اطلاعات جامع در مورد آن هستید.

یک مشاوره جامع و درست به شما کمک خواهد کرد تا رویای تحصیل در ترکیه و اخذ ویزای ترکیه را به آسانی به حقیقت بدل کنید.

برای ثبت نام و پذیرش در دانشگاه های ترکیه با شرط معدل در کشور ترکیه محدودیتی از لحاظ داشتن شرایط سنی خاص وجود ندارد.  شما در هر سنی می‌توانید برای پذیرش در دانشگاه های ترکیه با شرط معدل اقدام کنید.

شرط معدل

متقاضیان اخذ پذیرش در دانشگاه های ترکیه با شرط معدل و بدون آزمون ورودی بهتر است معدل بالا داشته باشند. چرا که داشتن معدل بالا برای دیپلم یا پیش دانشگاهی برای پذیرش در دانشگاه‌های بدون آزمون لازم است.

بعضی از این دانشگاه‌های بدون آزمون ورودی برای پذیرش دانشجویان بین‌المللی و خارجی شرط دارا بودن مدرک زبان انگلیسی با نمرات بالا را معیار پذیرش خود قرار می‌دهند. هرچه نمره‌ی مدرک زبان شخص متقاضی بیشتر و بالاتر باشد احتمال پذیرفته شدنش هم بیشتر است.

برای اقدام به پذیرش در دانشگاه های ترکیه با شرط معدل چه مدارکی باید داشته باشیم؟

پاسپورت یا گذرنامه

ارائه مدرک دیپلم و ریز نمرات کارنامه‌ها

ارائه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات کارنامه‌ها

عکس ۳*۴

اسم مادر(در تمامی دانشگاه‌های ترکیه این مورد الزامی است)

برای پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های ترکیه بدون آزمون ورودی و با شرط معدل، برای رشته‌های 4 و 5ساله باید مدرک دیپلم داشت.

برای رشته‌هایی مثل دندان پزشکی، دارؤسازی و دیگر رشته‌های پزشکی علاوه بر دیپلم ارائه مدرک سال چهارم دبیرستان یا پیش دانشگاهی( برای نظام قدیم) و برای نظام تحصیلی جدید ارائه مدرک سال دوازدهم الزامی می‌باشد.

مدارکی که الان گفته شد برای اقدام به ثبت نام برای پذیرش با شرط معدل لازم و ضروری است و در زمان ثبت نام اصلی برای دانشگاه مدارکی دیگر نیاز خواهد بود. مدارک اشاره شده برای اقدام به ثبت نام پذیرش ضروری می‌باشد و در هنگام ثبت نام اصلی دانشگاه مدارک دیگری مورد نیاز خواهد بود.

وکیل مهاجرتی

هزینه‌های پذیرش دانشگاه های ترکیه با شرط معدل چگونه است؟

در ابتدا باید گفت که هزینه‌های پذیرش در دانشگاه‌های کشور ترکیه بر اساس شرط معدل با تناسب رشته‌های مختلف، متفاوت است. علاوه بر این هزینه‌ی اخذ پذیرش از یک دانشگاه دولتی ترکیه با دانشگاه‌های خصوصی هم تفاوت دارد و یکسان نیستند.

هزینه‌های اخذ پذیرش تحصیلی در دانشگاه‌های خصوصی بسیار پایین‌تر از دانشگاه‌های دولتی هست. اما هزینه‌های که باید پرداخت بشود در دانشگاه‌های خصوصی بیشتر از دانشگاه‌های دولتی ترکیه است. باید به این مسأله هم توجه کرد که شرایط و امکانات دانشگاه‌های خصوصی در بسیاری از موارد خیلی بهتر از دانشگاه‌های دولتی است.

برای تأمین مخارج و هزینه‌های دانشجویی در کشور ترکیه شما ماهانه حدقل به ۴۰۰ الی ۵۰۰ دلار نیاز دارید. به علاوه هزینه‌های خرید کاغذ و کتاب‌های درسی و لوازم مختلف مورد نیاز در هر ترم بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار می‌شود.

تمامی مواردی که تا به اینجا خدمت شما عزیزان عرض کردیم بخش کوچکی از اطلاعات مورد نیاز شما بود تا اندک پیش زمینه‌ای در مورد مهاجرت تحصیلی و اخذ پذیرش در دانشگاه های ترکیه با شرط معدل داشته باشید و بتوانید این گزینه را هم در کنار مواردی مثل مهاجرت از طریق کار یا خرید آپارتمان در ترکیه یا…. در گزینه‌ها و راه‌های مهاجرتی مد نظر خود قرار بدهید.

هرچند که انتخاب بهترین راه برای مهاجرت و اخذ ویزا نیازمند تخصص بالا و مشاوره است. دایان گروپ در اینجا مشتاق انجام کمکی صادقانه به شما در این امر است.