مهاجرت به ترکیه
شاید دلیل مهاجرت های فراوان اخیر ایرانیان به ترکیه را بتوان شرایط اقتصادی کشور دانست. ویژگی های خاصی که مهاجرت به ترکیه دارد توانسته افراد زیادی را به این کار تشویق نماید. شرایط منحصر به فرد و قابل توجه مهاجرت و تحصیل در کشور ترکیه توانسته مهاجرت به این منطقه را آسان نماید. عدم نیاز به ویزا، شرایط جغرافیایی و آب و هوای مناسب در کنار رفت و آمد آسان از جمله عواملی هستند که همواره ایرانیان را برای مهاجرت به ترکیه ترغیب می نماید. مهاجرت تحصیلی به دلیل دانشگاه های معتبر و کیفیت آموزشی بالا و همچنین هزینه تحصیل مناسب توانسته گزینه ایده آل دیگری برای دانشجویانی باشد که قصد مهاجرت به کشور ترکیه را دارند. مهاجرت می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. از طرفی روش های مهاجرت به ترکیه متعدد و متنوع است. در ادامه مقاله به بررسی بیشتر این موضوع خواهیم پرداخت.
اینجا بخوانید : تحصیل پزشکی بدون کنکور در ترکیه
روش های مهاجرت به ترکیه
همانطور که در ابتدای بحث به آن اشاره شد، راه های مختلفی برای مهاجرت به کشور ترکیه وجود دارد. در این بخش به انواع روش های مهاجرت به ترکیه می پردازیم. در مجموع باید گفت که جهت مهاجرت به این منطقه باید یکی از گزینه های زیر را انتخاب نمود. مهاجرت از طریق کار یکی از روش های مهاجرت به ترکیه می باشد. این نوع مهاجرت در صورتی امکانپذیر است که شما به زبان ترکی مسلط بوده و در یک حرفه مشخص تخصص داشته باشید. برای اقدام از این روش نیاز به دریافت ویزای کاری دارید. خرید ملک دیگر روش مهاجرت به ترکیه و همچنین آسان ترین روش می باشد.
این روش مهاجرت از جمله مطمئن ترین راه ها نیز هست. با این روش همچنین می توان برای دریافت اقامت خانواده نیز اقدام کرد. مهاجرت تحصیلی نیز روش سوم از راه های مهاجرت به ترکیه است. ثبت یک شرکت در این کشور یا راه اندازی یک نوع کسب و کار و یا داشتن یک سپرده بانکی نیز از روش های سرمایه گذاری جهت مهاجرت به ترکیه می باشد. اخذ شهروندی دیگر روش مهاجرت به ترکیه و در عین حال بهترین روش است؛ اما تنها روشی که معمولاً توصیه نشده و ناامن می باشد مهاجرت از طریق اقامت توریستی یا همان اجاره خانه است. از آنجایی که در این کشور این روش مورد تایید نیست، توصیه می شود که از این روش برای مهاجرت به ترکیه اقدام نکنید.
اینجا بخوانید : انگیزه نامه تحصیلی ترکیه
شرایط مهاجرت به ترکیه
مهاجرت به کشور ترکیه مستلزم داشتن یک سری شرایط خاص است. داشتن پاسپورت دارای اعتبار با تاریخ حداقل یک سال از جمله شرایط واجب جهت مهاجرت به این کشور می باشد. معمولاً دولت ترکیه افرادی که پاسپورت آنها تاریخ انقضای کمی دارند را اقامت نمی دهد. از دیگر شروط لازم برای اقدام جهت مهاجرت به کشور ترکیه انتخاب یک روش صحیح برای دریافت اقامت است. قبل از اقدام برای هر کاری بهتر است درباره شرایط اقتصادی، هزینه های زندگی و یک سری قوانین این منطقه اطلاع کسب نمایید. اگر قصد مهاجرت به ترکیه را دارید توصیه میکنیم با موسسات حقوقی جهت انجام مشاوره مهاجرتی ارتباط برقرار نمایید. جالب است بدانید که همواره شرایط مهاجرت به ترکیه از طریق اقامت دانشجویی بسیار مقرون به صرفه تر و آسان تر است.
مزایا و معایب مهاجرت در ترکیه
بدون شک زندگی کردن در هر منطقهای ترکیبی از شرایط خوب و بد است. تفاوتهای اجتماعی و فرهنگی ممکن است باعث بروز مشکلاتی بشود. تجزیه و تحلیل شرایط مهاجرت به ترکیه می تواند شما را با واقعیت روبرو نماید. طبق نظرسنجی از گروهی از مهاجران یکسری مزایا برای مهاجرت به ترکیه تعریف شده است. از جمله مزیت های مهاجرت به ترکیه می توان به توانایی دستیابی به مسکن ارزان قیمت اشاره کرد. شرایط آب و هوایی مناسب از دیگر مزایای مهاجرت به این کشور است. با توجه به اینکه ترکیه از مناطق مهم گردشگری به شمار میرود، دولت ترکیه همواره برای بهبود شرایط این کشور بودجه های کلان اختصاص می دهد؛ این امر در نتیجه باعث شده تا شرایط زندگی در این کشور بسیار عالی باشد.
هزینههای منطقی و قابل قبول مثل هزینه برق، آب و غذا از جمله دیگر مزایای مهاجرت و زندگی در ترکیه است. این کشور همچنین به دلیل بالا بودن سطح کیفیت مراقبت های پزشکی و ارائه خدمات از جمله کشورهای مناسب برای مهاجرت به شمار می رود. از دیگر مواردی که همواره افراد را به مهاجرت به این منطقه تشویق می کند اخذ اجازه اقامت به آسان ترین شکل ممکن است. اما در مقابل معایبی نیز برای اقامت و مهاجرت به ترکیه وجود دارد که البته محدود بوده و سطحی می باشند. به عنوان مثال یادگیری سخت زبان ترکی، تنوع پایین و محدود غذا و معدود مشکلاتی در پیدا کردن کار مناسب از جمله معایب مهاجرت به ترکیه است.