مهاجرت کردن از طریق پناهندگی به هر جای دنیا مسئله بسیار حساسی است. شما باید اطمینان خاطر داشته باشید که آن کشور می تواند شرایط خوبی را برایتان فراهم کند تا تصمیم بگیرید که به آنجا مهاجرت کنید یا خیر. در این مقاله ما مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی را برای بررسی می کنیم تا مطمئن شوید که آیا مهاجرت و پناهنده شدن در این کشور می تواند گزینه خوبی برای شما باشد یا نه یا چه قوانینی در این کشور حاکم است که باید آنها را بدانید.
پناهندگی در ترکیه
اول از همه بهتر است که شما در مورد پناهندگی در کشور ترکیه اطلاعات بدست بیاورید. ترکیه قوانین مختلفی برای انجام این کار دارد. قوانین آن طبق استانداردهای بین المللی هستند که تحت عنوان قانون خارجی ها و قوانین بین الملل معرفی می شود. این قوانین در سال ۲۰۱۳ تعیین شده اند و پارلمان این کشور هم آن ها را به امضا رسانده اند و در سال ۲۰۱۴ هم آنها را اجرا کردند تا حقوق افرادی که در حمایت ترکیه هستند، به طور دقیق مشخص شود.
برای پناهندگی در ترکیه باید چه کار کنیم؟
مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی قوانین مخصوص به خودش را دارد. دولت ترکیه از شما به عنوان یک فرد پناهنده به اندازه کافی حمایت می کند اما ثبت نام نزد مقامات ترک مهمترین اقدامی است که برای دسترسی به پرونده باید آن را به انجام برسانید. پس اگر به دنبال دریافت پناهندگی هستید، ثبت نام نزد مقامات مسئول را فراموش نکنید. انجام این کار باعث می شود که اقدام شما قانونی شناخته شود و خدمات عمومی هم برایتان قابل دسترسی خواهد بود.
مهم ترین نکتهای که وجود دارد، این است که از شما در برابر بازگشت اجباری به کشور خودتان حمایت می شود. از طرفی تنها کاری که باید انجام دهید، این است که شخصا برای ثبت نام به اداره کل امور مهاجرت استانی یا به عبارت دیگر (PDMM) در کشور ترکیه بروید، در آنجا ثبت نام کرده و در شهری که برای آن تعیین کرده اند اقامت کنید.
پناهجو در برابر قوانین ترکیه چه وظایفی دارد؟
این قوانین روز به روز در حال تغییر هستند که سایت ما دایان گروپ می تواند بهترین منبع برای آگاهی از این اخبار باشد اما به طور کل مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی، قوانینش هیچگاه تغییر نمی کنند.
در حقیقت شما به عنوان پناهنده بعد از اینکه کارت شناسایی مخصوص پناهجو را دریافت می کنید، وظیفه دارید که به طور منظم با اداره مهاجرت شهری ارتباط برقرار کنید. یعنی یکسری فواصل زمانی برای شما مشخص می شود که توسط اداره مهاجرت تایید می گردد و شما در این فاصله زمانی به اداره مهاجرت معرفی می شوید، امضا و اثر انگشت ارائه می دهید.
انجام این کار بسیار مهم است؛ مگر این که یک دلیل کاملاً معتبر و قابل قبول داشته باشید که شما را از وظیفه امضا دور کند و در غیر این صورت حتما باید این اتفاق به صورت منظم رخ بدهد که اگر رعایت نشود، آنها می توانند از حمایت شما به عنوان پناهنده صرف نظر کنند.
چه زمانی باید مصاحبه برای پناهندگی را به انجام برسانیم؟
به طور میانگین و معمول، مصاحبه حضوری حدود یک ماه بعد از ثبت نام پناهجو صورت می گیرد؛ البته این بازه زمانی می تواند کمی طولانی تر شود اما نکته مهمی که باید در نظر بگیرید، این است که در تاریخ مشخص شده برای مصاحبه اقدام کنید و هرگز آن را به تاخیر نیندازید. گاهی اوقات برای بعضی از افراد مصاحبه تکمیلی هم نیاز هست که زمان آن به شما اعلام خواهد شد که احتمال مصاحبه تکمیلی بستگی به شرایط خودتان دارد. شاید شک و شبهه ای در بعضی از موارد وجود داشته باشد که دوباره برای شما مصاحبه در نظر میگیرند.
کلام آخر
اخذ اقامت ترکیه از طریق پناهندگی جزو اقداماتی است که خیلی ها برای انجام آن دچار شک و تردید می شوند و شما زمانی می توانید به قطعیت در این تصمیم برسید که در این مورد اطلاعات کافی داشته باشید. ما در این مقاله راجع به مصاحبه پناهندگی، قوانین اجباری برای فرد پناهنده و به طور کل مهمترین مرحله پناهندگی در کشور ترکیه صحبت کردیم. اگر می خواهید اطلاعات بیشتری به دست بیاورید، از مشاوران سایت ما در دایان گروپ کمک بگیرید.