مهاجرت به ترکیه با مدرک فنی یکی از اقداماتی است که معمولاً افراد زیادی در پی انجام آن هستند؛ اما آیا این کار میتواند انجامپذیر باشد و یا صرفاً قرار است تا در حد یکایدهآل ذهنی و یک روش انتزاعی مهاجرتی باقی بماند؟ در ادامه در مورد این موضوع و امکان داشتن یا نداشتن این کار صحبت میکنیم که بتوانید به پاسخ سؤال خود برسید.
مدارک فنی و حرفهای
مدارک فنی و حرفهای جزء مدارکی میباشند که توسط سازمان فنی و حرفهای کشور صادر میشوند و قابلیت ترجمه دارند. قابل ترجمه بودن یک مدرک نشان دهنده ارزش و اهمیت آن مدرک در سطح بینالمللی است. این مدارک در رشتههای مختلف هنری، فنی مهندسی، گردشگری، کامپیوتر و حتی کمکهای اولیه و صدها رشته دیگر برای متقاضیان صادر میشوند.
به طور کلی افرادی به دنبال گرفتن مدارک فنی و حرفهای میروند که در کار ورد نظرشان دارای استعداد و مهارت هستند و از سوی دیگر نیز میخواهند تا این استعداد و مهارت را به خوبی مورد استفاده قرار دهند. شاید شما بتوانید بدون داشتن مدرک در ایران یک تعمیرگاه اتومبیل باز کنید، اما مسلماً در کشوری همچون ترکیه که در حال پیشرفت است، نمیتوانید بدون داشتن مدرک این کار را انجام دهید.
به عقیده بسیاری از افراد، مهاجرت به ترکیه با مدرک فنی میتواند یکی از سادهترین روشهایی باشد که میتوانید انتخاب کنید. این موضوع نشان میدهد که این کار ارزش صرف هزینه و گرفتن مدارک فنی و حرفهای را دارد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید، با داشتن این نوع از مدرکها علاوه بر آن که میتوانید در کشور ترکیه کار پیدا کنید، حتی میتوانید اقامت شغلی نیز دریافت کنید و از حقوق و مزایای بالایی نیز برخوردار شوید.
شرایط اخذ اقامت با مدرک فنی
اما برای مهاجرت به ترکیه با مدرک فنی و همچنین اخذ اقامت در این کشور، لازم است که چند شرط را به صورت الزامی داشته باشید. این شرط و شروطها میتوانند شامل موارد مختلفی شوند که هر کدام از آنها را باید به طور کامل رعایت کنید.
زبان ترکی و انگلیسی
اولین مورد در خصوص آشنایی شما و تسلط نسبی است که باید بر روی دو زبان ترکی و انگلیسی داشته باشید. این دو زبان میتوانند به شما کمک کنند که هم با مردم و هم با دیگران بتوانید به خوبی ارتباط برقرار کنید.
همچنین بخوانید: مهاجرت به ترکیه با مدرک فنی و حرفهای
سابقه کاری
اگر بخواهید با استفاده از مدارک فنی و حرفهای خود به کشور ترکیه مهاجرت کنید. لازم است تا پیش از رفتن به این کشور، حتماً ۳ سال سابقه کاری در کشور خود داشته باشید. در حقیقت باید بتوانید این موضوع را ثابت کنید که شما ۳ سال سابقه کاری دارید.
مدرک تحصیلی
علاوه بر آن که لازم است تا با زبانهای انگلیسی و ترکی برای اخذ اقامت ترکیه آشناییت داشته باشید، مدارک فنی حرفهای معتبری را تهیه کرده باشید و ۳ سال نیز سابقه کاری داشته باشید، لازم است تا حداقل مدرک تحصیلی شما دیپلم باشد. این موضوع برای افرادی که ترک تحصیل کردهاند میتواند بسیار سخت بوده و کار مهاجرتی آنها را با اختلال روبرو کند. به همین دلیل است که باید پیش از اقدام برای روشهای مهاجرتی همچون استفاده از مدرک فنی و حرفهای، کاملاً مطمئن باشید که روش مورد نظر برای شما مناسب است.
آزمون عملی یا مصاحبه حضوری
مورد بعدی نیز درخصوص آزمون عملی است که در این زمینه باید از شما به عمل بیاید. آزمون عملی مورد نظر تعیین میکند که شما تا چه حد در کار و حیطه شغلی خود مهارت دارید.
جمعبندی
با توجه به مطالبی که بیان شد، متوجه شدیم که مهاجرت به ترکیه با مدرک فنی یکی از روشهای خوبی است. که میتوانید از آن استفاده کرده و از طریق کاری به این کشور مهاجرت کنید. البته مسلماً رشتهای که مدرک فنی حرفهای آن را دریافت کردهاید، میزان نیاز دولت ترکیه به افرادی با مهارتهای شما و همچنین سابقه کاری و مهارتی که از خودتان نشان میدهید. همگی میتوانند بر روی احتمال گرفتن ویزای شما نتیجه و تأثیر داشته باشند. برای آن که بتوانید احتمال عدم اخذ اقامت ترکیه خود از این طریق را کاهش دهید، باید به یاد داشته باشید که کمک گرفتن از یک مؤسسه مهاجرتی معتبر همچون مؤسسه مهاجرتی دایان میتواند تأثیرات بسیار مثبتی را با خودش به همراه داشته باشد.