مهاجرت روانشناس به ترکیه

مهاجرت روانشناس به ترکیه برای دانشجویان روانشناسی و یا روانشناسانی که در این رشته در کشور ایران و دیگر کشور‌های همسایه مدرک فارغ التحصیلی خود را دریافت کرده‌اند، می‌تواند اهمیت زیادی داشته باشد. فراموش نکنید که برای این کار بایستی به طور حتم تمامی مدارک مهاجرتی را آماده کرده و تمامی مراحل این موضوع را به درستی پشت سر بگذارید که متوجه شوید کدام یک از موارد فوق می‌تواند به شما کمک بیشتری در این زمینه کند و مسیر مهاجرتی شما را کاملاً ساده‌تر و راحت‌تر نماید. برای اخذ اقامت ترکیه از این طریق با ما باشید.

دلایل مهاجرت روانشناس به ترکیه

وکیل مهاجرتی

فردی که در رشته روانشناسی تحصیل کرده است، می‌تواند به دو دلیل به موضوع مهاجرت روانشناس به ترکیه علاقه‌مند شود. این فرد یا قصد ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را در این کشور دارد و یا آن که به دنبال آن است که در کشور ترکیه بتواند به عنوان یک روانشناس شروع به کار کند. همین موضوع سبب می‌شود تا بررسی کردن این مسأله از دو بخش مختلف مورد نیاز باشد.

مهاجرت به ترکیه به عنوان دانشجو

ممکن است در حال حاضر به تازگی دیپلم گرفته باشید و به دنبال تحصیل در ترکیه و همچنین تحصیل در یک رشته پردرآمد و آینده دار باشید. روانشناسی می‌تواند یکی از بهترین رشته‌هایی باشد که انتخاب می‌کنید. این رشته در حقیقت در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری، دروس تخصصی را به دانشجویان ارائه می‌دهد و حتی شرایطی را فراهم می‌کند که دانشجویان پس از فارغ التحصیلی بتوانند در کلینیک‌ها و مطب‌های خصوصی و عمومی مشغول به کار شوند.

دانشگاه کوچ، دانشگاه استانبول، دانشگاه حاجت تپه و همچنین دانشگاه فنی خاورمیانه از جمله دانشگاه‌هایی هستند که رشته روانشناسی در آن‌ها تدریس می‌شود. مسلماً پرداخت شهریه و هزینه‌های تحصیل نیز می‌تواند با توجه به مقطعی که برای تحصیل انتخاب کرده‌اید و همچنین با توجه به دانشگاهی که می‌خواهید در آن درس بخوانید کاملاً متفاوت باشد. به همین دلیل سعی کنید تا جایی که امکان دارد با صحبت کردن و مشورت با مؤسسه مهاجرتی مطمئنی همچون دایان، از این موضوع مطلع شوید.

مهاجرت به ترکیه به عنوان روانشناس

وکیل مهاجرتی

اما اگر در کشور خودمان یعنی ایران، فارغ التحصیل شده‌اید. وفعلا صرفاً قصد شما از مهاجرت به ترکیه آن است که به عنوان یک روانشناس در این کشور مشغول به کار شوید. لازم است تا شرایط کلی این موضوع را همین ابتدای کار بررسی کنید.

شغل روانشناسی یکی از مشاغلی است که از سال‌های پیش تاکنون در کشور ترکیه در سطح خوبی قرار داشته است. خوشبختانه در فرهنگ ترکیه این موضوع جا افتاده است که باید هر فرد عادی هم گاهی اوقات به روانپزشک مراجعه کند. این موضوع در کنار موارد دیگری همچون جمعیت مهاجر بالا از کشور‌های خاورمیانه همچون عراق، سوریه، فلسطین، ایران و… سبب شده است تا نیاز به روانپزشک در جامعه این کشور همچنان در سطح بالایی بماند.

مورد بعدی در خصوص حقوقی است که این افراد دریافت می‌کنند. در حال حاضر میزان حقوق متوسط یک روانشناس در کشور ترکیه چیزی حدود ۱۰۰ هزار لیر است. که این مبلغ تا ۳ سال اینده به حدود ۱۵۰ هزار لیر خواهد رسید و این نشان دهنده رشد و ترقی است که در این رشته وجود دارد.

همچنین بخوانید: مهاجرت به ترکیه برای افراد زیر ۱۸ سال چگونه ممکن است؟

نکنه

اما چند نکته بسیار مهم برای کسانی که می‌خواهند تا به عنوان روانشناس به این کشور مهاجرت کنند وجود دارد. مهاجرت روانشناس به ترکیه لازم است تا تحت چند شرط انجام شود.

اولین مورد آن است که این رشته در ترکیه در کنار دیگر رشته‌های پزشکی در نظر گرفته می‌شود. به همین دلیل نیز اهمیت دارد که فرد دارای مهارت و توانایی بالایی در تشخیص باشد. معمولاً برای آن که بتوانید با مدرک خودتان در این کشور تحصیل کنید لازم است تا آزمون ورودی که برای شما در نظر گرفته می‌شود را به خوبی پشت سر بگذارید.

مورد بعدی آن است که باید زبان ترکی را به خوبی بلد باشید. شما قرار است با مردم صحبت کنید، بنابراین باید زبان رسمی آن‌ها را به طور کامل متوجه شوید، در غیر این صورت امکان کار کردن به عنوان روانشناس را در این کشور نخواهید داشت.

جمع‌بندی

مواردی که در خصوص مهاجرت روانشناس به ترکیه مطرح شدند. می‌توانند سبب شوند که شما و یا هر کدام از دوستان و نزدیکانتان که در این شرایط قرار دارید. دیدگاه بهتری نسبت به این مسأله پیدا کنید. و بتوانید به شکل راحت‌تر و ساده‌تری، مهاجرت خود را انجام دهید. گاهی اوقات برخی از افراد در زمینه اخذ اقامت ترکیه و یا هر کشور دیگری نمی‌توانند به تنهایی از پس کار‌های مهاجرتی خود بربیایند. در چنین شرایطی لازم است تا از یک مؤسسه مهاجرتی همچون مؤسسه مهاجرتی دایان کمک بگیرند و کار‌های خود را به درستی پیش ببرند.