نحوه پذیرش با آزمون SAT در دانشگاه های خارجی

برای پذیرش با آزمون SAT در دانشگاه های خارجی شما باید حداقل نمره قبولی را برای ورود به دانشگاه مورد نظرتان به دست آورید. در این آزمون برخی از دانشگاه ها حداقل نمره قبولی را 1350 در نظر گرفته‌اند. اما برخی دانشگاه های معروف دیگر برای پذیرش شرکت کنندگان حداقل امتیاز آزمون SAT را نمره 1450 قرار داده‌اند. البته جهت پذیرش با آزمون بین المللی اس ای تی شرایط دیگری هم نیاز است.

نحوه پذیرش با آزمون SAT در دانشگاه های خارجی

آزمون SAT یک نوع آزمون خارجی است که برای ورود به دانشگاه های بین المللی خصوصاً دانشگاه های ایالات متحده آمریکا برگزار می‌شود. بنابراین شما می‌توانید به راحتی در این آزمون شرکت کنید سپس با کسب امتیاز قبولی در یکی از بهترین دانشگاه های بین المللی جهان ادامه تحصیل دهید. توجه داشته باشد که آزمون اس ای تی تنها مخصوص رشته و یا دانشگاه خاصی نیست بلکه می‌توانید برای قبول شدن در تمام رشته ها در این آزمون شرکت کنید. آزمون SAT برخلاف آزمون یوس یک امتحان جهانی است که تنها 4 بار در سال به صورت زبان انگلیسی برگزار می‌شود. پس اگر شما بعد از شرکت در آزمون اس ای تی نمره قبولی به دست آورید. قطعاً می‌توانید در یکی از دانشگاه های مطرح جهان مثل دانشگاه های آمریکا، انگلیس، نروژ و حتی دانشگاه های کانادا و ترکیه پذیرش شوید.

چگونه در آزمون SAT شرکت کنیم؟

وکیل مهاجرتی

شما می‌توانید هر ساله در ماه اکتبر، ماه دسامبر، ماه مارس و ماه می با ارائه یکسری مدارک لازم در آزمون SAT شرکت کنید. چنانچه در اولین آزمون امتیاز بالایی را به دست نیاورید اصلاً نگران نباشید. چون می‌توانید بدون هیچ محدودیتی در آزمون های بعدی مجدداً شرکت کنید و شانس پذیرش در دانشگاه های بین المللی را داشته باشید. البته خوب است بدانید هر چند بار که در این آزمون شرکت کنید نمره آزمون قبلی تحت هیچ شرایطی در آزمون های جدید محاسبه نمی‌شود. چون در هر بار سوالات آزمون SAT را تنها موسسه کالج برد طراحی می‌کند. سپس بعد از گذشت 3 هفته از زمان برگزاری آزمون نتایج داوطلبان اعلام می‌شود.

همچنین بخوانید: آزمون SAT چیست؟

طریقه پذیرش با آزمون SAT در دانشگاه های خارجی

آزمون SAT یک امتحان استاندارد برای بررسی استعداد تحصیلی متقاضیان است. بنابراین مربوط به یک کشور خاص و تنها یک رشته مجزا نیست. از این رو برای شهروندی و دریافت پاسپورت ترکیه و همچنین برای وارد شدن به خاک بیشتر کشورهای جهان می‌توانید با پذیرش در آزمون SAT مسیر را هموارتر کنید. اما متأسفانه چون کشور ایران در مقابل تحریم‌های آمریکا قرار دارد به همین دلیل آزمون اس ای تی در ایران برگزار نمی‌شود. از این رو شما به عنوان متقاضی شرکت در این آزمون باید به یکی از کشورهای همسایه مثل امارات متحده، ترکیه، ارمنستان و غیره سفر کنید. چون آزمون SAT یک آزمون بین المللی به حساب می‌آید که از هر نقطه جهان به غیر از ایران و افغانستان می‌توانید در این آزمون پذیرش شوید.

 چطور با آزمون SAT وارد دانشگاه های خارجی شویم؟

برای پذیرش با آزمون SAT در دانشگاه های خارجی شما باید مهارت زیادی در زبان انگلیسی داشته باشید. همچنین قدرت تحلیل نسبتاً خوبی در ریاضیات از خود نشان دهید. پس برای موفقیت در این آزمون تنها از موسسه هایی کمک بگیرید که قابلیت ارائه پکیج های مختلفی را دارند. همچنین بارها آزمون های SAT را به صورت آزمایشی برگزار می‌کنند. اگر چه 90 درصد شرکت کنندگان آزمون SAT در ایالات متحده آمریکا حضور دارند ولی تعداد زیادی از کشورها مانند ترکیه به طور همزمان با آمریکا این آزمون بین المللی را در تاریخ های مشخصی برگزار می‌کند. البته یک خبر خوب اینکه تمامی دانشگاه هایی که از طریق آزمون اس ای تی دانشجو می‌پذیرد همیشه درصدی از ظرفیت دانشگاه خود را به متقاضیان غیر بومی اختصاص می‌دهند. به همین دلیل متقاضیان ایرانی هر ساله در بسیاری از دانشگاه های کانادا، ترکیه، انگلیس و غیره پذیرش می‌شوند.

انواع آزمون های اس ای تی

وکیل مهاجرتی

آزمون اس ای تی در دو نوع طراحی می‌شود. یک نوع آن General SAT یا همان آزمون عمومی SAT است. شما با پذیرش در این آزمون می‌توانید به سادگی در برخی دانشگاه های خارجی خصوصاً دانشگاه های ترکیه پذیرش شوید. چون بیشتر کشورها با برگزاری این آزمون تنها به حداقل نمره قبولی اکتفا می‌کنند. اما نوع دیگری از این آزمون به صورت Subject SAT یا همان آزمون موضوعی SAT برای متقاضیان برگزار می‌شود. این آزمون بیشتر برای پذیرش در کالج هایی که در کشورهای آمریکای شمالی هستند برگزار می‌شود‌. از طرفی نمره قبولی در این آزمون باید بالاتر باشد همچنین مهارت زیادی در پاسخگویی به سوالات زیست شناسی، دروس شیمی و فیزیک داشته باشید. این آزمون ها هم به صورت آنلاین و هم به شکل کتبی از متقاضیان گرفته می‌شود.

مدارک لازم برای پذیرش با آزمون sat

به دلیل اینکه متقاضیان ایرانی برای پذیرش با آزمون SAT در دانشگاه های خارجی باید به یکی از کشورهای همسایه سفر کنند. پس لازم است تا علاوه بر داشتن مدرک دیپلم، عکس و پرداخت هزینه آزمون حتماً دارای پاسپورت مسافرتی هم باشید. برای پذیرش در این آزمون هیچ محدودیت سنی وجود ندارد ولی بهتر است برای خارج شدن از کشور سن شما بالای 18 سال باشد.

سخن پایانی

شرکت در آزمون اس ای تی یک راه مطمئن جهت پذیرش در دانشگاه های معتبر خارجی است. بنابراین شما با کسب نمره قبولی در این آزمون به سادگی می‌توانید در سخت ترین رشته ها مثل پزشکی و حتی دندان پزشکی ادامه تحصیل دهید. در مسیر انجام این راه قطعاً به ترجمه رسمی مدارک، استفاده از منابع آموزشی و بسیاری موارد دیگر نیاز خواهید داشت. به همین منظور ما در موسسه حقوقی مهاجرتی دایان گروپ سعی کرده‌ایم تا تجربیات زیادی را برای پذیرش شما در دانشگاه های بین المللی در اختیارتان قرار دهیم تنها کافی است با ما در ارتباط باشید.