هزینه مهاجرت به ترکیه موضوعی است که برای مهاجران به این کشور میتواند اهمیت و ارزش بسیار بالایی داشته باشد. برای آن که بتوانید این موضوع را به طور کامل متوجه شوید و خیالتان از بابت این موضوع راحت باشد، در ادامه سعی کردیم تا تمامی موارد مربوط به مهاجرت به ترکیه را بیان کنیم. یکی از موارد بسیار مهمی که وجود دارد، هزینههای ویزا و هزینههای اصلی و پایهای زندگی در کشور ترکیه هستند.برای اخذ اقامت ترکیه موارد زیر را در نظر بگیرید.
انواع هزینه مهاجرت به ترکیه
در خصوص انواع هزینه مهاجرت به ترکیه به موارد مختلفی میتوانیم اشاره کنیم. هر کدام از این موارد میتوانند به نوبه خود اهمیت داشته باشند و لازم است که از تمامی آنها اطلاع داشته باشید که بتوانید به سادگی و به راحتی در خصوص آنها اطلاعات کسب کنید.
هزینههای مسکن
تهیه مسکن اولین کاری است که لازم است در مهاجرت به ترکیه و همچنین مقدار هزینه مهاجرت به ترکیه در نظر داشته باشید. هزینههای مسکن معمولاً به صورت سالیانه، ۶ ماه یک بار و یا در کمترین حالت به صورت ۳ ماه یکبار دریافت میشود. این موضوع نشان میدهد که باید حتماً پول اجاره خانهای که انتخاب کردهاید را از قبل در حساب خود داشته باشید.
معمولاً با توجه به شهر و همچنین منطقهای از شهر که خانه خود را انتخاب میکنید، باید اجارههای متفاوتی را پرداخت کنید. در صورتی که خانه شما همراه با وسایل باشد نیز میتوانیم بگوییم که اجاره خانه ارتقا پیدا میکند.
هزینههای حمل و نقل
مقدار هزینههای حمل و نقل در طول یک ماه میتواند برای شما به صورت متوسط به وسایل نقلیهای که استفاده میکنید مربوط باشد مثلاً بلیط یک طرفه مترو ۴ لیر و هر ساعت استفاده از تاکسی ۳۲ لیر است.
هزینههای دریافت ویزا
اما پیش از آن که بخواهید تمامی این هزینهها را به صورت ماهانه پرداخت کنید، لازم است هزینههای مربوط به ویزا را بدهید. هزینههای ویزا میتواند شامل گرفتن وکیل مهاجرتی، مصاحبه با سفارت ترکیه در تهران، هزینه ترجمه کردن مدارک، هزینه گرفتن وقت مصاحبه و… شود. هر کدام از این موارد میتوانند به تنهایی اهمیت داشته باشند.
به همین دلیل است که معمولاً توصیه میکنیم تا هزینههای مربوط به ویزا را به طور جزئی بدانید و پول لازم برای آن را حتماً کنار بگذارید. این کار سبب میشود تا در طول پروسه گرفتن ویزا از لحاظ بودجهبندی مالی دچار مشکل نشوید. به طور کلی اگر ویزای یک بار ورود به ترکیه را بخواهید ۵۵ لیر، ویزای دو بار ورود ۱۱۰ لیر و ویزای چند بار ورود نیز ۱۸۰ لیر میشود که لازم است پرداخت کنید. توصیه ما به شما این است که حتماً ویزای چند بار ورود را بگیرید که بتوانید به راحتی به ایران رفت و آمد کنید.
همچنین بخوانید: مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه را بهتر بشناسید
هزینههای تحصیل
اما اگر برای تحصیل به ترکیه رفته باشید، میتوانید در چند شرایط مختلف قرار بگیرید. برخی از افراد با داشتن بورسیههای تحصیلی به دلیل نابغه بودن، داشتن اختراع و… میتوانند در دانشگاههای کشور ترکیه به تحصیل بپردازند. این در حالی است که برخی دیگر که عده کمی نیز نیستند، لازم است تا در دانشگاههای آزاد و یا دانشگاههای دولتی ترکیه با پرداخت هزینه و شهریه مشغول به تحصیل شوند. معمولاً هزینه و شهریهای که بابت این دانشگاهها پرداخت میکنید، میتواند متفاوت باشد. به همین دلیل است که توصیه میشود تا ابتدا رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی خود را انتخاب کنید و سپس در مورد جزئیات شهریه آن مطالعه نمایید.
جمعبندی
در خصوص انواع هزینه مهاجرت به ترکیه که شامل هزینههای اجاره خانه، قیمت حمل و نقل، هزینههای خوراک و پوشاک و همچنین هزینههای دریافت ویزا و… میشدند، صحبت کردیم. بنابراین موضوع که قرار است از کدام روش برای مهاجرت به این کشور استفاده کنید. بهتر است بدانید که چه هزینههایی را نیز قرار است پرداخت کنید. اطلاع از این هزینهها میتوانند سبب شوند که به شکل بهتر و راحتتری روند مهاجرتی خود را طی کنید. فراموش نکنید که بهترین کار، مشورت کردن با یک مؤسسه مهاجرتی همچون مؤسسه مهاجرتی دایان در زمینه اخذ اقامت ترکیه و اطلاع از ریز جزئیات مربوط به هزینههای مهاجرت به ترکیه است.